Vés al contingut principal

SpeakTacular, molt més que una conferència sobre competències

03 des. 2014
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail
"SpeakTacular" és una conferència orientada a inspirar a les persones i organitzacions, de forma innovadora i sorprenent. No és només una conferència sobre competències sinó tot una experiència, per a motivar a reflexionar sobre conceptes com innovació, motivació, canvi o lideratge.
SpeakTacular
L'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà el proper dijous, 11 de desembre, la conferència "SpeakTacular" una xerrada-espectacle innovador i sorprenent que tracta de competències d'una forma molt especial.

Tres autors i conferenciants han decidit unir-se per oferir una conferència en un format agosarat i sorprenent, capaç de transmetre reflexions i conceptes de la major actualitat tals com a innovació, adaptació al canvi, reinvenció, lideratge, pensament divergent, treball en equip i moltes més, però d'una manera que involucri als assistents i els faci reflexionar en profunditat. Els speakers-actors que pujaran a dalt de l'escenari són Albert Bosch "el aventurero", Joan Plans "el que manda" i Salva López "el rockero", dirigits per Daniel Anglès. 

"SpeakTacular" començarà a les 12:15 hores a l'Auditori de Lletres de la UAB, encara que les portes s'obriran mitja hora abans al públic. Per assistir-hi, cal inscriure's aquí i seguir les instruccions. És imprescindible portar l’entrada impresa i signada (l’entrada s’adjunta al correu que es rebrà per correu electrònic després de la inscripció). La durada d’aquest acte és d'1 hora i 45 minuts.

El Servei d’Ocupació Universitari Treball Campus de la UAB ha organitzat aquest acte, orientat a inspirar a les persones per al seu futur. Aquest espectacle completa el primer cicle d’activitats d’orientació professional realitzades en el marc del conveni de col·laboració entre el Departament d’Economia i Coneixement i les Universitats Catalanes per a l’Impuls a la Inserció i la Millora de l’Ocupabilitat dels Joves Estudiants i Graduats Universitaris.

 

Dins de