Sala de premsa

Nova sessió informativa dels serveis d'inclusió de la UAB

Sessió informativa del PIUNE 2022

El dia 22 de setembre tindrà lloc la segona sessió informativa a càrrec del PIUNE per a nou alumnat de la UAB amb discapacitat o necessitats educatives específiques.

21/09/2022

L’objectiu de la sessió és introduir el Servei per l’Inclusió, PIUNE a l’alumnat nou i informar-los de tots els seus serveis, a més d’orientar, informar i donar resposta a les preguntes més freqüents que puguin tenir. El PIUNE treballa cada curs per oferir un pla personalitzat a l’estudiant en funció de les seves necessitats: suport a la mobilitat, atenció pedagògica, materials adaptats, intermediació amb professorat, millora de l’accessibilitat a les aules, etc.

La mateixa sessió també s’oferirà en modalitat presencial un cop iniciat el curs, el dia 22 de setembre de 12:30h a 14h a la Sala de cinema de la UAB. Cal inscriure’s al formulari de la sessió. Aquesta és la segona sessió que se realitzarà, la primera va ser en línia el 21 de juliol.

El PIUNE, per a dur a termes les activitats del servei i els diferents programes que coordina, rep el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de la mateixa universitat.