Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

S'obren 24 places de monitoratge pel Campus Ítaca 2023

17 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

A partir d’avui i fins el 26 de maig estarà oberta la convocatòria de sol·licitud de places de monitors i monitores pel Campus Ítaca d’aquest estiu.

Imatge monitors/es campus Ítaca

Ja s’ha obert la convocatòria de monitors i monitores pel Campus Ítaca 2023. El Campus Ítaca és un programa socioeducatiu de la Fundació Autònoma Solidària, adreçat a nois i noies de 3r de la ESO que realitzen una estada a la universitat durant els mesos d’estiu.

Enguany, el Campus Ítaca tindrà lloc del 26 de juny al 14 de juliol i arriba a la seva vintena edició. Durant aquestes dates calen 24 monitors i monitores que acompanyaran als joves a l’hora de realitzar les diverses activitats. La convocatòria contempla dos tipus de places diferents:

Es busquen estudiants o titulats universitaris amb experiència prèvia en l’organització i dinamització de grups d’adolescents en el marc d’activitats de lleure. També es valorarà la vinculació i coneixement de la UAB.

Les persones interessades han d’enviar un correu a fas.seleccio@uab.cat abans del 26 de maig, especificant per quina de les dues places s’aplica, adjuntant un Curriculum Vitae i una carta de motivació.

Dins de