Sala de premsa

S'obre una convocatòria per a PDI de la UAB o equips de recerca amb interès d'avaluar la trajectòria del Campus Ítaca

Imatge Campus Ítaca

Enguany, el Campus Ítaca celebra el seu 20è aniversari i, des de la FAS, es busca personal docent i investigador, de la UAB, per fer una avaluació de la trajectòria del programa des del seu inici.

20/01/2023

El Campus Ítaca és un programa socioeducatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, i patrocinat pel Banc Santander, dirigit a estudiants de secundària. Consisteix en una estada al campus de la UAB durant els mesos de juny i juliol, organitzada en dos torns de set dies cadascun. Aquest programa té com a objectius donar continuïtat als estudis post-obligatoris, esdevenir un espai de convivència per a les persones participants i potenciar l’ús del català com a llengua vehicular de comunicació al Campus.

Al llarg de tots aquests anys, el projecte ha estat organitzat i gestionat per la Facultat de Ciències de l’Educació, per l’Institut de Ciències de l’Educació i, des del 2015, per la Fundació Autònoma Solidària.

Coincidint amb el 20è aniversari del Campus Ítaca, des de la FAS es busca personal docent i investigador i/o equips de recerca, de la UAB, per fer l’avaluació de la trajectòria del programa per a conèixer-ne l’impacte des del inici.

Aquesta avaluació serà un informe on es reculli l’evolució de les diferents etapes del programa; anàlisi de les trajectòries formatives dels participants de les darreres edicions; i llistat de recomanacions per a la seva millora.

L’avaluació s’iniciarà al febrer del 2023 i finalitzarà al juny del 2023.

Els/les sol·licitants han de ser PDI o equips de recerca de la UAB amb expertesa en les temàtiques d’èxit acadèmic, igualtat d’oportunitats i equitat educativa, trajectòries formatives i programes d’inclusió social. Hauran d’enviar una carta de motivació, el CV de cadascun dels membres de la UAB que participin en el projecte i qualsevol altra informació que es consideri d’interès, fins el dia 30 de gener de 2023, a les 00:00h al correu electrònic campus.itaca@uab.cat .

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria