Vés al contingut principal

Resultats de les eleccions sindicals de PAS i PDI

22 juny 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Les eleccions sindicals per escollir les persones que formaran part del comitè d'empresa del personal dadministració i serveis, de la junta de personal docent i investigador funcionari i del comitè d'empresa del PDI laboral van tenir lloc el 21 de juny.

Vot online

El 21 de juny, van tenir lloc les eleccions sindicals per escollir les persones que formaran part de la junta del personal docent i investigador funcionari, el comitè d'empresa del personal docent i investigador laboral i el comitè d'empresa del personal d'administració i serveis. 

Pel que fa al comitè d'empresa del personal d'administració i serveis laboral, es van emetre 647 vots (388 del col·legi 1 i 259 del col·legi 2) i hi van obtenir representació les llistes de CCOO (dotze representants), CAU (quatre representants), UGT (tres representants) i CGT (quatre representants).

En el cas del comitè d'empresa del personal docent i investigador laboral, va haver-hi 758 vots i van obtenir representació les llistes de CGT (nou representants), I-CSC (sis representants), CCOO (set representants), UGT (tres representants) i CSIF (dos representants).

Finalment, pel que fa a la junta del personal docent i investigador funcionari, s'hi han obtingut 359 vots i hi estaran representats a la junta les llistes de I-CSC (set representants), CSIF (sis representants), CCOO (cinc representants) i UGT (tres representants).

En aquestes eleccions, s'ha fet servir el sistema de votació electrònica, que s'ha emprat en anteriors comicis i que permet una gestió més àgil del recompte de vots, a més d'apropar l'exercici del vot als treballadors i treballadores.

Per a més informació:

Dins de