Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Resolts els premis als millors TFG en metodologia ApS i els Premis Arcadi Oliveres a TFG per a la justícia global

21 des. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

S’han resolt els premis als millors treballs de fi de grau de temàtiques de transformació per a la justícia global i en metodologia d’Aprenentatge Servei. El pròxim 28 de març es farà l’entrega dels premis Arcadi Oliveres a la Sala d’Actes d’Economia i Empresa i, el 5 de maig, la dels premis ApS en el marc de la IV Jornada ApS de la UAB.

Resolució Premis TFG i Aps 2022

Premis Arcadi Oliveres

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) convoca cada curs el Premi de Treballs de Final de Grau destinat a premiar els millors treballs de fi de grau en clau de transformació per a la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta edició els premis han passat a anomenar-se premis Arcadi Oliveres. Aquesta convocatòria té per objectiu promoure l’interès per la recerca entorn a temàtiques com la cultura de pau, les migracions, l’economia social, la salut comunitària, etc, així com a metodologies innovadores, en el marc del compromís de la Universitat davant dels desafiaments del món actual i el seu paper clau en la generació de coneixement crític i la formació d’una ciutadania activa i preparada per a promoure el canvi social.

Tal com estableixen les bases d’aquesta 6a edició, el procés d’avaluació dels treballs presentats s’ha elaborat en dues etapes: una primera en la que cada TFG ha estat avaluat per un/a professor/a expert/a de l’àmbit de cada treball i per l’equip tècnic de l’Àrea de Cooperació i Educació per a la Justícia Global de la FAS. I, una segona fase on s’ha reunit la comissió de resolució que ha resolt la convocatòria atorgant premis per graus.

Les persones premiades en aquesta edició són: Jinyue Bai i Laura Vetter de l’Escola d’Enginyeria; Anna Pallarés Garcia, Elsa Carbonell Malet, Carla Gil Piñeira, Alberto Carrasco Parrón i Belén Mahia Vizcaíno de la Facultat de Biociencies; Oriol Llopis Almela, Eudald Vehí Llorente i Mónica Cano Garrido de la Facultat de Ciències; Alaaddine Azzouzi Rahmouni i Lucia Collera Tamargo de la Facultat de Ciències de la Comunicació; Joan Arnijas de la Facultat de Ciències de l’Educació; Samir Rezali Hoummira, Jordi Sorolla Garcia, : Roser Lafont Colomines i  Júlia Cabello Abadal de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia; Jan Cubillo Solà i Ricardo Pol Hermida de la Facultat de Dret; Pablo Algarrada Vera de la Facultat d’Economia i Empresa; Julia Ron Soto, Laura Franco Nieto, Pablo Marid Arancibia, Cristina Troya Betrian i Raquel Sancho Ruiz de la Facultat de Filosofia i Lletres; Daina Parellada Moreno de la Facultat de Medicina; Nathan Percy de la Facultat de Traducció i Interpretació; i Xavier Rincón Moledo de la Facultat de Veterinària.

En l’entrega de premis, que es desenvoluparà el 28 de març a les 12h a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa, podrem conèixer els millors treballs per àmbit que rebran una compensació econòmica.

Premis amb metodologia Aprenentatge Servei

L’Oficina ApS (Aprenentatge Servei) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), gestionada per la Fundació Autònoma Solidària, va obrir la segona edició del Premi de Treballs de Fi de Grau destinat a premiar els millors treballs realitzats amb metodologia ApS per a estudiants de la UAB presentats durant el curs acadèmic 2021-2022. Aquests TFG aborden necessitats i reptes de la societat civil. Després de rebre les propostes, s’ha desenvolupat el procés d’avaluació que ha constat de dues fases. En una primera etapa, cada TFG ha estat avaluat per un/a professor/a expert/a de l’àmbit de coneixement al qual pertany cada treball. En una segona fase, en data 19 de desembre de 2022, s’ha reunit la comissió de resolució atorgant els premis de grau: a Paula Ezpeleta (Grau de Biologia); Anna Serra Peralta (Grau de Biologia Ambiental); Anna Aparicio (Grau d’Educació Primària); Elisabet Pérez Méndez (Grau d’Estudis Socioculturals de Gènere). Cristina Vergés Rodríguez (Grau de Psicologia); Lyna Tahraoui (Grau de Traducció i Interpretació); Queralt Garcia Vila (Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments); Laura Fuertes Moyano (Grau de Veterinària).

El 5 de maig es farà l’acte d’entrega d’aquests premis, en el marc de la IV Jornada ApS de la UAB.

Dins de