Sala de premsa

Recollida de roba per a l’Ecofira

Mercat de roba de segona mà

S’està organitzant un mercat de roba de segona mà per l'Ecofira que es celebrarà el 18 de març a la UAB. Porta roba que no facis servir a l’oficina de la FAS (plaça Cívica) abans del 6 de març.

14/02/2020

El pròxim 18 de març s’organitza a la UAB, l'Ecofira, on es duran a terme diferents activitats. Des de la FAS, celebrarem un mercat solidari amb roba de segona mà, els beneficis del qual aniran destinats a una ONG. L'objectiu serà conscienciar la comunitat universitària sobre l'impacte, tant en l'àmbit ecològic com social del malbaratament de roba a causa de la dinàmica del fast-fashion. Es reaprofitarà roba que d'altra manera hauria acabat desaprofitada i se li donarà un nou ús. La majoria de peces es podran adquirir per preus simbòlics de 1, 2 o 5 euros.

Totes les persones que vulguin col·laborar amb la causa podran portar roba a la FAS fins al dia 6 de març. Només es podrà posar en venda roba que compleixi els següents criteris: no pot estar bruta ni fer pudor; no pot estar trencada ni tenir serigrafies en mal estat; no pot tenir missatges o imatges que entrin en contradicció amb els valors i l'ètica de la FAS; i no pot ser roba interior o calçat.

L’esdeveniment comptarà amb el grup de voluntariat del programa de medi ambient de la FAS i també amb  persones internes en centres penitenciaris amb un permís de sortida que s’encarregaran de la venta de la roba. 

Si teniu alguna consulta relativa al mercat de segona mà, contacteu amb fas.mediambient@gmail.com