Sala de premsa

Quatre joves s'incorporen a la FAS gràcies al Programa Primera Experiència Professional

Primera Experiència Professional

Aquest programa europeu té per objectiu que persones joves desocupades adquireixin les primeres experiències laborals, així com competències i habilitats socials i professionals. A la FAS s’han incorporat quatre persones que donaran suport a diferents àrees. 

06/02/2024

El Departament d’Empresa i Treball, per mitjà del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha posat en marxa la tercera edició del Programa Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques, destinat a joves d’entre 16 i 29 anys. Amb aquesta iniciativa es subvenciona la contractació de persones joves desocupades durant 12 mesos a dedicació completa, mitjançant la modalitat de contracte en pràctiques a diferents organismes públics.

Enguany, les institucions de la Corporació UAB han pogut contractar a 14 joves titulats, 4 dels quals s’han incorporat el 30 de gener a l’equip tècnic de la Fundació Autònoma Solidària i donaran suport a diferents àrees i programes. Laia Hernández, a l’àrea de comunicació; Majda Moustaid, al programa d’Acollida a persones en situació de cerca de refugi; Estel Campuzano, al CRM; i Alba Valero, al PIUNE, Servei per a la Inclusió.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.