Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Quatre centres vinculats a la UAB renoven les distincions Severo Ochoa i María de Maeztu

22 març 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'ICMAB-CSIC, el CREAF i l'Institut Josep Carreras han renovat la distinció Severo Ochoa, mentre que l'IMB-CNM-CSIC serà centre María de Maeztu per sis anys.

Distinció Severo Ochoa

La convocatòria 2023 per a la concessió de les acreditacions i els ajuts públics de centres d'excel·lència Severo Ochoa i unitats d'excel·lència María de Maeztu, en el marc del Subprograma Estatal d'Enfortiment Institucional del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, ha aprovat la renovació de la distinció com a centres d'excel·lència Severo Ochoa a l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) i a l'Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras. La distinció, que s'aplica des del proper 1 d'abril, implica una ajuda pública de 5.660.000 € per a cadascun dels centres.

A la mateixa convocatòria s'ha aprovat la concessió de la distinció com a unitat María de Maeztu a l'Institut de Microelectrònica de Barcelona – Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CNM-CSIC), amb un ajut associat de 2.946.000 €. En totes dues acreditacions la quantia es distribueix durant els propers quatre anys i l'acreditació es concedeix per als propers sis.

Tres dels centres —l’ICMAB-CSIC, el CREAF i l'IMB-CNM-CSIC— es troben al campus de Bellaterra.

 

Dins de