Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Primera convocatòria de contractes de doctorat del programa europeu TOUCH

02 abr. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El programa de formació doctoral d'excel·lència liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona TOUCH MSCA-COFUND, centrat en l’àmbit de la salut mental, ha obert la primera convocatòria, dotada amb 13 places. El termini per presentar les candidatures romandrà obert fins el 30 de juny.

TOUCH

TOUCH (Towards the next generation of excellent young doctoral researchers on mental health by developing an intersectoral & transdisciplinary approach) compta amb un pressupost global de 4.838.400 € i permetrà incorporar en total 24 estudiants de doctorat en l’àmbit de la salut mental i el benestar.

El nou programa inclou la participació de diversos departaments de la Universitat, la CORE en Salut Mental i set institucions de l’esfera UAB: el Centre d’Estudis Demogràfics, el Centre de Recerca Matemàtica, el Centre de Visió per Computador, la Fundació Salut i Envelliment, l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí, l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el Vall d’Hebron Institut de Recerca.

La primera convocatòria per a la contractació estarà oberta de l'1 d'abril al 30 de juny de 2024. S'hi ofereixen un total de 13 places. Les persones candidates poden escollir entre més de 30 propostes de projectes de recerca englobats en quatre àrees: foment de la salut mental i el benestar al llarg de la vida, enfocament transdisciplinari dels determinants de la salut mental i el benestar, estratègies multinivell per a l'avaluació i intervenció en salut mental i benestar: de la genòmica a la personòmica, i governança en sistemes de salut mental: participació, educació i comunitat.

Els investigadors seleccionats gaudiran d’un contracte de tres anys i un salari brut de 2.375 € mensuals, i podran dur a terme la recerca en un entorn multidisciplinari, multicultural i estimulant, amb accés a equipament i instal·lacions d'última generació.

Els candidats contractats participaran, a més, en un complet programa de formació que inclou tallers, escoles pràctiques i retirs sobre competències transversals i científiques, orientades a la recerca i al desenvolupament personal i professional.

Tota la informació relativa al programa, el procés de sol·licitud i avaluació, els criteris d'elegibilitat i els projectes de recerca disponibles es poden trobar a la pàgina web del programa: https://webs.uab.cat/touch/call/

Dins de