Sala de premsa

Presentació de l'informe sobre el compromís de les universitats amb la comunitat

Presentació informe compromís social

El proper 14 d’octubre es presentarà a la Sala d’actes del Rectorat de la UAB i en streaming, l’informe “Universitats i compromís social”, un estudi de casos d’universitats de Canadà, Argentina, Nova Zelanda i Líban, entre d’altres.

30/09/2021

La Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona organitzen la presentació de l’informe “Universitats i compromís social. Estudi de casos”, el proper 14 d’octubre de 10h a 11,30h a la sala d’actes del Rectorat de la UAB i a la vegada es retransmetràs l’acte pel canal de youtube de la UAB. Per assistir a l'acte presencialment cal inscripció prèvia a aquest formulari. 

Aquest informe ha volgut conèixer experiències rellevants d'institucions d'educació superior a nivell internacional que han introduït un enfocament basat en el compromís amb la comunitat, és a dir, que han desenvolupat relacions amb actors socials i institucionals diversos i a diferents escales per abordar conjuntament reptes socials i ambientals del planeta. S’han analitzat casos d’universitats de Canadà, Argentina, Nova Zelanda, Líban, Sudàfrica i Països Baixos.

L’acte comptarà amb Esther Zapater, secretària general de la UAB, David Llistar, director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona,  Jordi Prat, director de la Fundació Autònoma Solidària, Marc Martínez, autor de l’informe i acabarà amb una xerrada inspiradora en format vídeo de Crystal Tremblay de la University of Victoria, Canadà.

Informe Universitats i compromís social. Estudi de casos