Vés al contingut principal

Presència de la UAB al EAIE Rotterdam 2023

02 oct. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’Associació Europea per l’Educació Internacional (EAIE, en anglès) ha celebrat a la ciutat de Rotterdam la 33a conferència interuniversitària internacional anual del 26 al 29 de setembre. 

EAIE Rotterdam 2023

Del 26 al 29 de setembre, professionals de l’ensenyament superior provinents de països d’Europa però també de tots els continents, assisteixen a la Conferència Internacional d'Educació EAIE (European Association for International Education), amb més de 200 activitats programades.

La UAB, en col·laboració amb el sistema universitari de Catalunya, hi participa de manera activa amb el grup Study in Catalonia.

La delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona, composada pel vicerrector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, la cap de l'Àrea de Relacions Internacionals, Katja Schustakowitz i part de l'equip, Enric López, Isabel Boncompte i Sílvia Gómez, a més de la coordinadora de la ECIU University, Mireia Galí, i en Richard Turner i la Elaine Heyes, per part del programa Study Abroad, s'ha reunit amb gairebé 100 representants de diverses institucions, entre aliances ja existents i de noves, per tal de reforçar vincles i enfortir i expandir la presència de la UAB arreu del món.

Per a més informació, podeu consultar el programa oficial al web de la EAIE.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de