Vés al contingut principal

Participa en la Cursa de la UAB fent voluntariat!

15 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Cursa de la UAB, en benefici de La Marató de TV3, arriba a la 12a edició i calen persones voluntàries per fer-la possible. Enguany, els diners recaptats aniran destinats a la investigació de la salut sexual i reproductiva.

Voluntària repartint aigua als participants durant la Cursa 2022

Un any més, la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, organitza la Cursa Solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de desembre. Hi ha diferents curses en les quals es pot participar: la caminada de 6km, la cursa de 6km, la cursa d’11.6km i la cursa de mobilitat reduïda de 480m.

El tema escollit aquest any és la salut sexual i reproductiva que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència que s’estima en 210.905 nous casos cada any. Cal més investigació i la Marató farà possible que es pugui fer aquesta inversió tan necessària.

Des de la Fundació Autònoma Solidària es gestiona el voluntariat que fa possible el desenvolupament de la Cursa. Calen unes 80 persones que s’impliquin en l’organització.

I si vinc de a fer un voluntariat, què hauré de fer?

A banda de participar en la cursa corrent o caminant, també tens la possibilitat de formar part de l’equip de voluntaris i voluntàries, que són els encarregats de les tasques d’organització i de logística, com pot ser repartint els dorsals i les samarretes. Per aquest motiu, des de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), es demana que estudiants, PAS o PDI, hi col·laborin.

Per formar part de l’equip de voluntariat i fer que la cursa sigui un èxit, apunta’t en aquest enllaç.

Si vols saber-ne més, pots consultar la web de la cursa.

Dins de