Sala de premsa

Participa en el concurs de relats eròtics

Participa en la nova edició del concurs literari de relats eròtics

S’obre la vuitena edició del concurs de relats eròtics de la FAS amb tres categories obertes: prosa, poesia i piulada. Es poden presentar textos fins al 18 d’abril.

 

 

10/03/2021

Es posa en marxa la vuitena edició del concurs literari sobre sexualitat i erotisme que organitza el programa de Salut de la FAS. Aquest certamen està obert a joves d’entre 16 a 30 anys. 

El concurs compta amb tres categories: poesia en format lliure, prosa (màxim 1.500 paraules) i/o una piulada de 140 caràcters. Es pot participar en més d’una categoria i es pot fer en català, castellà o anglès. 

La temàtica del relat ha d’estar relacionada amb les sexualitats i l’erotisme i cada persona pot interpretar lliurement el tema. Tanmateix, es valoraran positivament els treballs que incorporin una perspectiva relacionada amb la sexualitat i l’autoimatge saludables, així com una perspectiva de gènere. D'altra banda, es valoraran negativament els relats que, explícitament o implícitament, narrin fantasies o històries de violència sexual i/o patriarcal o perpetuïn estereotips i rols de gènere. Quedaran desqualificades totes les obres sobre relacions sense consentiment, on s'erotitzin violències físiques, psicològiques o sexuals.

Per participar, cal inscriure’s a través d’aquest formulari, indicant les dades personals i de contacte, a més del pseudònim que s’utilitzarà. No es valorarà cap relat sense inscripció. Els escrits s’han de presentar en format PDF i signats amb el pseudònim al correu programasalut.fas@gmail.com abans del 18 d’abril. A l’assumpte del correu caldrà indicar que és pel “Concurs literari”.  A continuació podeu consultar les bases del concurs. 

Les persones participants (i que no siguin desqualificades) tindran dret a un premi (llibreta del Programa de Salut i un pack del plaer). A més del premi de participació, cada una de les tres persones guanyadores rebrà un llibre (diferent segons la categoria) i un got isotèrmic. 

El jurat estarà format per una persona de la FAS, una de Cultura en Viu i una de Dinamització Comunitària. Es donaran a conèixer les obres guanyadores a través de les xarxes socials de la FAS el 23 d’abril coincidint amb el dia de Sant Jordi. 

Amb aquesta activitat, el Programa de Salut de la FAS contínua treballant i promovent una sexualitat saludable des d'una mirada oberta, personal i informada; una de les seves línies principals d’actuació, juntament amb el consum responsable de substàncies, l'alimentació conscient i la promoció general d'estils de vida saludables des de la informació d'igual a igual i l'apoderament de les persones com agents de canvi de la seva pròpia salut. Amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.