Vés al contingut principal

Torna a gaudir del concert de Nadal amb les actuacions del Cor, el Cor de cambra i l'Orquestra de la UAB

20 gen. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El concert es va dur a terme a la Sala de Teatre de la UAB, on es van complir amb totes les mesures de seguretat i aforament. L'esdeveniment musical va comptar amb peces de diferents èpoques i compositors 

Imatge Cor i Orquestra Concert de Nadal 2021

El passat dilluns 20 de desembre l’Orquestra, el Cor i el Cor de Cambra  de la UAB van dur a terme el seu tradicional Concert de Nadal. El concert va tenir lloc a les 13:45 h en directe a la Sala de Teatre de la UAB amb entrada gratuïta, prèviament completant un formulari de reserva d'entrades. 

L’esdeveniment va començar amb el concert del Cor i del Cor de Cambra, ambdues formacions dirigides per Poire Vallvé, on es van interpretar una sèrie de peces entre les quals es trobava l’estrena de la cançó de bressol afganesa "Aa lalo bacha lalo" amb arranjament de Poire Vallvé. A més, es van poder escoltar peces com: “Also Gott die Welt geliebt” de H. Schütz, “O vos omnes” de F. Valls o “The lamb” de J. Taverner. A, entre d’altres. 

Després d’aquesta actuació es va donar pas al concert de l’Orquestra, dirigida per Jesús Badia. Aquesta part va comptar amb diverses peces d’èpoques i estils molt diferents entre les quals destaquen la “Simfonia n.1” de Joseph Haydn o “Preparense (tango)” d' Astor Piazzolla (en el centenari del seu naixement). 

Seguidament, l’Orquestra, el Cor i el Cor de Cambra van interpretar conjuntament cançons populars catalanes com “Nadalenca” (cànon) amb text de Ramon Vinyes, “Josep i Maria van a passejar” o “Villancet” amb música d’Eduard Toldrà. 

El concert el podràs reviure sempre que vulguis al nostre canal de YouTube. 

Per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte sobre el concert o els Grups Estables, no dubtis en consultar mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat.

 

Dins de