Vés al contingut principal

Oberta una nova convocatòria de l'NFFA per accedir a infraestructures punteres en nanociència

20 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El projecte europeu NFFA Europe, en el qual participa el Servei de Microscòpia de la UAB i el Parc de Recerca UAB, ofereix al personal investigador i empreses l'oportunitat d'accedir gratuïtament a laboratoris i serveis cientificotècnics d’arreu d’Europa per a la recerca a la nanoescala. El termini per enviar sol·licituds està obert fins al proper dia 1 de setembre.

Fifth call for proposals NFFA

El projecte H2020 NFFA Europe Pilot ofereix als usuaris la possibilitat de realitzar investigacions punteres en la frontera de la nanociència i la nanotecnologia amb la més àmplia gamma d’eines i més de 180 tècniques disponibles, que inclouen des del desenvolupament de models teòrics i simulacions numèriques amb superordinador, fins a la síntesi de nanomaterials, i diferents processos de fabricació i caracterització d'estructures a la nanoescala. Els investigadors poden controlar i dissenyar les propietats dels materials des de la nano fins a la microescala, i fins i tot a la macroescala.

L’NFFA ofereix gratuïtament aquest catàleg complet d’instal·lacions i serveis als usuaris. Mitjançant la infraestructura de recerca NFFA, es poden fer projectes integrals d’investigació mitjançant la presentació d’una proposta única.

La convocatòria per presentar propostes romandrà oberta fins el proper 1 de setembre. Tots els interessats en utilitzar aquestes infraestructures poden presentar la seva sol·licitud a través del web del projecte.

Dins de