Sala de premsa

Oberta la inscripció pel nou taller online de drogues

Nou taller sobre el consum de drogues legals i il·legals

Nova edició del taller online sobre el consum de drogues legals i il·legals i les seves implicacions que organitza el programa de Salut de la FAS

18/02/2021

El programa de Salut de la FAS proposa per aquest segon semestre 2020-2021 un taller virtual dedicat a les drogues. Aquest taller pretén explorar les implicacions del consum de drogues legals i il·legals individualment, comunitari i social, per una banda, amb una mirada subjectiva nascuda de la vivència personal i del marc polític actual i, per una altra, amb l'objectivitat que aporta el coneixement científic. En diferents sessions, es farà una exploració d’aquesta multidimensionalitat perquè els assistents puguin construir la seva idea de les drogues, lluny de concepcions mediàtiques i aplicant la perspectiva de gènere. 

Les ponències aniran a càrrec de persones expertes en la matèria que de manera dinàmica abordaran sessions com "Què en sabem de cada substància", "Drogues i mitjans de comunicació de masses: qui trobi més despropòsits", "El sexisme també surt de festa" o "Moviments cannàbics".

El curs consta de 7 tallers participatius per tractar les repercussions de les drogues segons la classe social, gènere, preferència sexual, etc i va dirigit a alumnat de la UAB. A més a més, proposa una part pràctica a través d’una acció de sensibilització al campus en coordinació amb el Xiringu de la FAS. El Xiringu és el punt d’informació itinerant del programa de Salut que fa activitats de sensibilització sobre sexualitat i consum de drogues. 

El taller es durà a terme els dimarts i dijous del 13 d’abril al 18 de maig de 15h a 17h per via Zoom. El cost del taller és de 40 euros i es pot reconèixer per 2 crèdits ECTS. Si voleu participar-hi, podeu omplir aquest formulari. I si teniu qualsevol consulta, podeu contactar amb fas.salut@uab.cat.