Vés al contingut principal

Oberta la convocatòria de contractes de doctorat DocFam+ MSCA-COFUND

15 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

S'obre la primera convocatòria de 13 contractes de doctorat del DocFam+ (Doctoral training programme in Functional Advanced Materials) MSCA-COFUND, coordinat per l’ICMAB-CSIC i amb participació de la UAB.

Investigadors i logotip DOCFAM

DocFam+ és un programa de formació doctoral d'excel·lència en materials funcionals avançats de 5 anys de durada presentat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i coordinat a través de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) en col·laboració amb diverses institucions de recerca de la zona, sis de les quals contribueixen al cofinançament del programa: Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC), Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), Institut de Física d'Altes Energies (IFAE), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Sincrotró ALBA.
 
DocFam+ establirà dues convocatòries per contractar 26 futurs candidats a doctor Marie Skłodowska-Curie (MSCA) amb la finalitat de formar la pròxima generació de científics experts en la tecnologia clau i emergent dels materials funcionals avançats.

En aquesta primera convocatòria, que s’ha obert aquest 15 de maig, es tanca el 15 de juliol de 2023. S'hi ofereixen un total de 13 places: 5 a l’ICMAB-CSIC, 2 a l’IMB-CNM-CSIC, 1 a l'ICN2, 2 a l’IREC, 1 a l’IFAE, 1 a la UAB i 1 al Sincrotró ALBA.
 
El programa inclou una àmplia gamma de projectes de recerca en el camp dels materials funcionals avançats, centrats principalment en tres àrees d'aplicació que responen als reptes més importants de la societat europea: energia neta i segura, nanomedicina intel·ligent i electrònica sostenible i de baix cost.

El programa ofereix contractes de 36 mesos amb un salari per sobre dels estàndards nacionals. Els candidats contractats participaran, a més, en un complet programa de formació avançada que inclou competències transversals exigents orientades a la recerca i l’assessorament per al desenvolupament de la seva carrera professional.

Més informació:

Pàgina web del programa

Dins de