Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Obert el termini d'inscripció per a l'activitat El Tercer Temps

13 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Aquesta activitat busca millorar la cohsesió social i facilitar el benestar emocional del personal investigador en formació.

Inscripcions Tercer Temps obertes

L'Escola de Doctorat i la Unitat de Coaching i Acompanyament Acadèmic, en col·laboració amb el Campus Saludable i Sostenible de la UAB, han obert les inscripcions per participar a l’activitat El Tercer Temps, una proposta dirigida al personal investigador en formació.

El Tercer Temps és una tradició moral del rugbi per la qual, després de finalitzar el partit, els contrincants es troben per compartir una estona més informal. Aquesta tradició s’ha adaptat a l’àmbit acadèmic amb l’objectiu de facilitar un espai i un temps per al diàleg, la reflexió i la connexió entre iguals.

Al partir del dia 2 de març, i al llarg de les sis sessions programades, s’organitzaran activitats dirigides a millorar la motivació i les emocions positives i orientades a facilitar el benestar socioemocional de la comunitat investigadora. Al final de les sessions, els i les participants podran compartir una estona a les cafeteries del campus.

Les inscripcions poden fer-se a través del Campus Virtual i romandran obertes fins el proper 19 de febrer.

Dins de