Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Nova edició exitosa de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB

17 juny 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Entre el 27 i el 31 de maig va tenir lloc una nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB. El format de la fira virtual de la UAB està plenament consolidat: des de l'inici de la fira virtual el 2020, s'han dut a terme més de 2.000 sessions informatives en les quals coordinadors i coordinadores de màsters, postgraus, cursos i doctorats han conegut, informat i resolt dubtes de gairebé 24.000 interessats en els estudis de la Universitat.

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Des del 2020, les fires virtuals han acollit 24.000 assistents a més de 2.000 sessions informatives amb els coordinadors i coordinadores dels màsters, postgraus, cursos i doctorats de la UAB

L'aposta de la UAB pel model virtual de la seva Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats es consolida clarament el 2024. Des de la primera edició de la fira virtual el 2020 han acollit prop de 24.000 assistents d'arreu del món interessats en un o varis dels estudis de màster, diploma, curs d'especialització i doctorat de la Universitat. Les coordinacions i direccions dels estudis els van poder conèixer de primera ma a través de les més de 2.000 sessions informatives.

La Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB dona a estudiants de tot el món l'oportunitat de rebre informació directa i personal del programa de postgrau o doctorat que està valorant realitzar en un futur. A més, les sessions virtuals faciliten la interacció, de manera que moltes de les sessions de la fira es converteixen en debats o converses en que els estudiants poden transmetre els seus dubtes i rebre les respostes directament de les persones que més en saben: el coordinador o coordinadora d'aquell estudi. Una plataforma de trobada i diàleg excel·lent per preguntar tot el que vols saber del teu proper màster, postgrau o doctorat.

Si no vas poder-hi assistir, cap problema: la UAB treballa per continuar oferint tres edicions anuals de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats, i la propera edició tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 4 d'octubre de 2024. Tota la informació i la plataforma d'inscripció es publicaran al web de la UAB a partir de finals d'agost de 2024.


Més informació:
Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB

Dins de