Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Nova edició del concurs fotogràfic EXPONATURA UAB

16 abr. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia organitza una nova edició del concurs EXPONATURA UAB, el concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el proper 3 de juny.

Tortuga a la platja. Fotografia de Vicent Porcher
Fotografia guanyadora de l'edició anterior. Autor: Vicent Porcher

El concurs de fotografia EXPONATURA UAB 2024 s’adreça a tots el membres de la comunitat de la UAB, estudiants, professors, investigadors, alumni i PTGAS. Els participants poden presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema de la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 3 de juny de 2024.
 
El concurs es desenvolupa en el marc de la IX Jornada Científica que organitza el Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia de la UAB. La presentació de les fotografies guanyadores i l'entrega de premis es farà el mateix dia de la jornada, el divendres 12 de juny, a la Facultat de Biociències, amb la col·laboració d'Altaïr, Som Aguait, Orlum i Abacus. El mateix dia, de manera continuada des de les 9.30 h, totes les imatges presentades es projectaran a la Sala de Vidre i a l’Espai Sud de la Facultat. Les fotografies també seran publicades de manera telemàtica en una galeria en línia de Cultura en Viu, amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.
 
 
Més informació sobre el concurs:
 
Web del concurs EXPONATURA UAB
 

Dins de