Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

07 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Entre el 27 i el 31 de maig, la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Es duran a terme més de 150 sessions informatives de màsters universitaris, màsters de formació permanent, diplomes, cursos i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors dels estudis. Les inscripcions són obertes!

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Torna la fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB. Amb més de 150 sessions informatives perquè puguis parlar directament amb la coordinació de molts màsters, postgraus i doctorats de la UAB. Inscripció oberta!

Estàs cercant màsters i postgraus per continuar la teva formació, especialitzar-te o reconduir la teva carrera professional? Has acabat un màster i vols fer un doctorat? T'agradaria conèixer i parlar amb la coordinació de l'estudi que t'interessa? La fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB celebra una nova edició que et permetrà donar resposta a totes aquestes preguntes. Et convidem a consultar la programació i a inscriure't a totes les sessions que siguin del teu interès.

De dilluns 27 a divendres 31 de maig: cinc dies per poder informar-te sobre una àmplia oferta de màsters universitaris, màsters i diplomes de formació permanent, cursos d'especialització i doctorats de tots els àmbits de coneixement. Més de 150 sessions informatives, cadascuna d'elles centrades en un estudi concret. Les sessions consten d'una petita introducció feta per la coordinació del programa, seguida d'un espai obert per fer preguntes i resoldre dubtes.

La fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB roman consolidad amb el seu format de sessions virtuals que ha tingut un gran èxit en les edicions celebrades des de la primavera de 2020. A les edicions celebrades el 2023 es van dur a terme un total de més de 450 sessions informatives que van comptar amb prop de 5.500 assistents. Una gran oportunitat per conèixer els màsters, postgraus i doctorats que ofereix la UAB i per parlar directament amb la coordinació de l’estudi que t’interessa.

Per participar-hi només cal fer una inscripció prèvia: apunta't i uns dies abans de l'inici de la fira rebràs un email amb els enllaços a les sessions: inscripció oberta!


Més informació:
Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB
Màsters universitaris UAB
Màsters i diplomes de formació permanent UAB
Cursos d'especialització UAB
Programes de doctorat UAB

Dins de