Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Nous catàlegs de grau UAB, descarregables en PDF!

02 feb. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Després d'anys i panys imprimint en paper els catàlegs per repartir-vos-els a les Portes Obertes o al Saló de l'Ensenyament, aquest 2024 no n'imprimirem cap... en paper. Som una universitat verda i estimem els arbres. Però sí que volem que tinguis tota la info sobre els graus UAB. Ja te'ls pots descarregar en PDF!

Catàlegs de grau 2024-2025 en PDF

Aquest any no imprimirem cap catàleg en paper. Som una universitat verda i estimem els arbres. Però sí que volem que tinguis tota la info sobre els graus UAB. Ja te'ls pots descarregar en PDF!

La pandèmia com a palanca de canvi: no és un problema, és una oportunitat. El 2022 i 2023 no vam imprimir cap catàleg de grau en paper, i el 2024 tampoc no ho farem. I tampoc no te'ls repartirem en paper a grans activitats com les Portes Obertes o el Saló de l'Ensenyament, o a les Visites als centres o les Visites al campus. Ens estimem els arbres, i estalviar-nos aquesta llarga tirada de paper és una manera d'apostar per la transformació verda de debò, més enllà dels eslògans. Però també volem fer-te arribar tota la informació, ben detallada i amb un bon disseny, de manera que hem editat com cada any els nous catàlegs de grau UAB 2024-2025. Només hi ha una diferència: aquest any no els podràs aconseguir en paper, però ja te'ls pots descarregar en PDF.

En els catàlegs hi trobaràs tota la informació per triar quin grau vols estudiar: notes de tall, ponderacions, sortides professionals, assignatures... així com també les raons per saber per què fer un grau o un altre, i per què escollir la UAB, explicat en cada cas pel professorat de cada grau.

Els catàlegs estan dividits en les diverses branques del coneixement: Arts i Humanitats, Biociències, Ciències, Ciències de la Salut, Comunicació, Educació, Turisme i Prevenció, Economia, Jurídiques, Política i Societat i Enginyeries.

Els catàlegs es poden descarregar en versió PDF aquí: www.uab.cat/guies-pdf. Si vols ampliar la informació de cada grau, també pots visitar-nos en el web www.uab.cat/graus, on hi trobaràs al detall el pla d'estudis, l'accés, les pràctiques o la mobilitat de cada grau, entre d'altres. A més, pots trobar informació sobre les beques i ajuts, mobilitat internacional i pràctiques en empreses.

 

Més informació:
Visita la UAB: totes les activitats i els continguts per conèixer la UAB i trepitjar la gespa del campus, de manera presencial o online.

Dins de