Vés al contingut principal

Nou taller gratuït d''elevator pitch' per aprendre a presentar una idea o un projecte en pocs minuts

16 gen. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El programa UAB-Emprèn ofereix una sessió formativa dirigida a estudiants i alumni perquè aprenguin a fer un elevator pitch, és a dir, a presentar les seves idees i projectes de forma breu, atractiva i persuasiva. Anirà a càrrec de l’expert Sergi Mora, coach personal especialista en el tema, i tindrà lloc el 28 de març, dimarts, a les 13.00 h a l’espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica.

Elevator pitch

Una competència bàsica per a persones emprenedores i útil per a tothom en la seva vida professional

Un elevator pitch és un discurs o presentació breu (de vegades, de només un minut) que serveix per presentar una idea o projecte de forma concisa, atractiva i persuasiva. Fer un bon elevator pitch és una competència bàsica per a les persones emprenedores, ja que han de saber vendre el seu projecte per captar inversors, socis o clients, però també és de gran utilitat per a qualsevol persona en la seva vida professional. Per aquest motiu, el Taller de presentació d’una idea o un projecte en pocs minuts (‘elevator pitch’) es dirigeix de forma transversal a totes les persones estudiants i alumni de la UAB.

La sessió formativa serà impartida per Sergi Mora, coach personal especialista en elevator pitch amb experiència en l’assessorament de persones emprenedores, i es farà el proper 28 de març, dimarts, a les 13.00 h a l’espai UAB-Emprèn (a la primera planta de l’edifici RR, damunt del bar de la plaça Cívica).

El taller forma part de la programació gratuïta de formació en competències emprenedores que el programa UAB-Emprèn ofereix a totes les persones estudiants i alumni de la Universitat.

Inscripció gratuïta

Dins de