Vés al contingut principal

Nou laboratori de Nanociència i Nanotecnologia NiN

04 des. 2013
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail
El Departament de Física compta amb el nou laboratori de Nanociència i Nanotecnologia NiN, a la Facultat de Ciències. L’adquisició s’emmarca en les actuacions de l’UAB-Campus d'Excel·lència Internacional.
Nou laboratori de Nanociència i Nanotecnologia NiN
Autor: Jordi Pareto

Ahir es va presentar el nou laboratori docent de Nanociència i Nanotecnologia NiN del Departament de Física, situat a la tercera planta de la torre C5 parell de la Facultat de Ciències. La iniciativa que ha portat al disseny i adaptació d'aquest nou laboratori s'emmarca dins del projecte de modernització de laboratoris de la convocatòria de Campus d'Excel·lència Internacional 2010. L'objectiu és avançar cap un model de laboratori pensat amb criteris de sostenibilitat, amb les màximes garanties de seguretat, d'ergonomia i usabilitat, i al mateix temps amb un disseny innovador i multifuncional.
 
L'espai del nou laboratori NiN és ajustable segons les necessitats, amb la major part d'elements mòbils, des de les taules, fins les conduccions de serveis (gasos, cables, líquids), i les campanes d'extracció. Això fa que el mateix laboratori pugui convertir-se fàcilment en una aula docent, o en una showroom per fer demostracions.

Dins de