Sala de premsa

Nou concurs d'imatges sobre joventut i diversitat

Imatge de dues mans creuades

Vols participar en un concurs de fotos o dibuixos que donin visibilitat a la interculturalitat i la diversitat en la joventut? La del programa Entre Joves de la FAS, “mirades que canvien narratives” vol mostrar una perspectiva antiracista en l’àmbit universitari. Les persones participants poden optar a premis valorats en més de 50 euros a més del reconeixement de l’obra.

10/04/2024

El programa Entre Joves és un programa de la Fundació Autònoma Solidària que vol promoure una societat més justa, igualitària, participativa i inclusiva, que vetlli per la garantia i exercici dels drets de totes les persones que en formen part. Concretament, treballa amb joventut migrada sola i joves de la UAB per tal de promoure espais de convivència, vincle i participació conjunta i diversa.

El nou concurs “mirades que canvien narratives”, valorarà les imatges i dibuixos que promouen la interculturalitat i a la visibilitat de la diversitat que caracteritza la joventut de la societat catalana. Es valorarà positivament el reflex de la diversitat de la joventut vinculada als espais de la universitat des d’una perspectiva intercultural crítica i/o antiracista.

Per poder participar al concurs s’ha de tenir entre 16 i 30 anys. El format de participació és una imatge, en format de fotografia o dibuix, que s’haurà d’acompanyar d’un títol o d’un text breu explicatiu (màxim 2 línies, 180 caràcters). Les imatges s’enviaran per correu electrònic a fas.entre.joves@uab.cat, amb el títol “concurs mirades que canvien narratives” abans del 21 d’abril.

Hi haurà dues votacions, la del jurat, format per quatre persones de l’entorn de la FAS i de la UAB, i la de la votació popular, que serà tant en línia (a través de la xarxa social Instagram de la FAS) com presencial (el dia de La Comunitària de primavera que se celebrarà el 23 d’abril).

Les persones guanyadores poden optar a diversos premis: una targeta regal de la botiga ètica Diaambar, valorada en 30 euros; una bomba de llavors per plantar.; i un certificat de reconeixement.

Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç i per a qualsevol consulta es pot contactar amb fas.entre.joves@uab.cat.