Vés al contingut principal

Més de 26.750 inscripcions a les Jornades de Portes Obertes

13 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Dimecres 8 i dijous 9 de febrer en modalitat presencial, al campus de la UAB, i divendres 10 online. Les Portes Obertes de la UAB han fet números de rècord aquest 2023, amb més de 26.750 inscripciones.

JPO 2023

T'has perdut les Portes Obertes i t'agradaria conèixer l'oferta formativa i de serveis de la UAB? Aviat publicarem els vídeos de diverses sessions que vam gravar durant les Portes Obertes. Els trobaràs, juntament amb moltes més activitats, al web del Visita la UAB.

Les Jornades de Portes Obertes són una oportunitat per conèixer en primera persona el campus de la UAB i tota l'oferta de grau de la Universitat. Durant tres dies, hem fet gairebé 400 xerrades a tots els centres del campus, incloent també xerrades del graus de centres adscrits. A cada facultat i escola pots escoltar de primera mà, feta per professorat de cada grau, l'explicació de l'oferta formativa de la UAB. I moltes vegades amb la participació també d'estudiants que t'expliquen l'experiència.

Com cada any, hem fet també una sessió informativa cada dia orientada a professorat de centres de secundària, per explicar-vos les novetats a l'oferta de grau de la UAB. Com a novetat, aquest any vam incloure una sessió sobre orientació universitària.

Enguany hem fet dos dies de presencialitat al campus i alhora hem mantingut una jornada online per apropar la universitat als futurs UABers que no ens heu pogut acompanyar presencialment.

T'has perdut les Portes Obertes i t'agradaria conèixer l'oferta formativa i de serveis de la UAB? Aviat publicarem els vídeos de diverses sessions que vam gravar durant les Portes Obertes. Els trobaràs, juntament amb moltes més activitats, i amb els PDF de totes les presentacions, al web del Visita la UAB.

Dins de