Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Màsters i postgraus UAB 2023-2024

08 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Admissió oberta per als màsters universitaris i els màsters i postgraus de formació permanent que inicien classes a partir de setembre de 2023. Places limitades!

Admissións Obertes Màsters Postgraus UAB Curs 2022-2023

Els màsters universitaris i els màsters i postgraus de formació permanent de la UAB ofereixen places limitades i l'admissió es tanca tant aviat com s'exhaureixen les places disponibles

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. L'admissió està oberta per als màsters universitaris pel curs 2023-2024: pots consultar la informació i demanar l'admissió als màsters universitaris a través de la seva fitxa al web de la UAB. A l'oferta de màsters universitaris trobaràs una fitxa de cada màster amb els objectius, les competències, el pla d'estudis, les sortides professionals, l'admissió i la matrícula. Per a resoldre qualsevol dubte, contacta directament amb la coordinació del màster.

La UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i postgraus de formació permanent. Més de 400 programes entre màsters, diplomes de postgrau i cursos d'especialització. L'admissió per al curs 2023-2024 ja està oberta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online, que ha estat clau per disposar del coneixement i les eines per donar resposta als reptes de la Covid-19. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters universitaris com en relació als màsters i postgraus de formació permanent, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors.

Més informació:
Màsters universitaris UAB
Màsters i postgraus de formació permanent UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès

Dins de