Vés al contingut principal

Màsters i postgraus UAB 2022-2023

10 feb. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Al web de la UAB pots consultar l'oferta completa de màsters oficials, màsters propis, postgraus i cursos que comencen les classes al setembre. L'admissió ja és oberta per a la majoria de programes.

 

Admissións Obertes Màsters Postgraus UAB Curs 2022-2023

Els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB ofereixen places limitades i l'admissió es tanca tant aviat com s'exhaureixen les places disponibles

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. L'admissió està oberta per als màsters oficials pel curs 2022-2023: pots consultar la informació i demanar l'admissió als màsters oficials a través de la seva fitxa al web de la UAB. A l'oferta de màsters oficials trobaràs una fitxa de cada màster amb els objectius, les competències, el pla d'estudis, les sortides professionals, l'admissió i la matrícula. Per a resoldre qualsevol dubte, contacta directament amb la coordinació del màster.

La UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i postgraus propis. Més de 400 programes entre màsters, diplomes de postgrau i cursos d'especialització. L'admissió per al curs 2022-2023 ja està oberta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online, que ha estat clau per disposar del coneixement i les eines per donar resposta als reptes de la Covid-19. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia de la UAB, 170 universitat del món al darrer THE World University Ranking (THE WUR 2022) (tots els rànquings UAB).

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès

Dins de