Vés al contingut principal

Les Jornades Doctorals de Química celebren la 12a edició

26 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Les XII Jornades Doctorals del programa de Doctorat en Química tindran lloc els pròxims dies 29 i 30 de maig i 2 de juny de 2023 a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències. Enguany compta amb la participació de Ben L. Feringa, premi Nobel de Química en 2016.

Cartell XII Jornades Doctorals Química

Les Jornades, organitzades pel Departament de Química, pretenen reforçar els vincles entre els grups de recerca  el programa de doctorat, amb l'objectiu últim de promoure projectes de recerca interdisciplinaris i més ambiciosos. Durant l'esdeveniment, 26 joves investigadors del programa presentaran i debatran els seus treballs de recerca.

Les Jornades Doctorals també inclouran tres conferències plenàries impartides per experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi:

- Dilluns 29 de maig a les 9.45 h: «Chemistry beyond the Valence Shell», a càrrec Javier García Martínez, professor de la Universitat d’Alacant i president de la IUPAC.

- Dimarts 30 de maig a les 16.45 h: «Light-driven photocatalytic micromotors based on single-component semiconductors», a càrrec de Katherine Villa Gómez, directora de grup de recerca a l’Institut de Investigació Química de Catalunya (ICIQ).

- Divendres 2 de juny a les 12 h: «The Art of Building Small: from molecular switches to motors», a càrrec de Ben L. Feringa, professor de la Universitat de Groningen, guardonat amb el premi Nobel de Química de l’any 2016. Aquesta conferència està inclosa al Cicle de Conferències Manuel Cardona 2023, organitzat per l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). Per assistir-hi cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Més informació:

Doctoral Workshop 2023_brochure

Doctoral Workshop 2023_Program&Abstracts

Dins de