Vés al contingut principal

Les jornades De la UAB al món, els dies 13, 14 i 17 d'octubre

06 oct. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Es tracta d'unes jornades adreçades als estudiants que vulguin marxar amb un programa de mobilitat.

Jornades UAB al Mon per a programes d'intercanvi

NOVETAT!!! Atés que totes 3 sessions previstes s'han omplert, obrim inscripcions per una 4a sessió, dilluns 17/10 a les 13h a  l'Aula Magna de Ciències de la Comunicació. formulari d'inscripció

Els dies 13 i 14 d'octubre de 2022 tindran lloc les jornades De la UAB al món, adreçades als estudiants interessats en marxar amb un programa de mobilitat el pròxim curs 2023/2024. Durant aquests dies es faran tres sessions on s’explicaran els tràmits que s'han de fer per participar en un programa de mobilitat i els terminis en els quals es poden sol·licitar.  

Les tres sessions seran presencials i es faran a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació. Es requereix inscripció prèvia. Aquestes són les dates i els horaris: 

Dijous 13 d'octubre a les 13 h. formulari d'inscripció 

Dijous 13 d'octubre a les 15 h. formulari d'inscripció 

Divendres 14 d'octubre a les 13 h. formulari d'inscripció 

L'equip de l’Àrea de Relacions Internacionals que gestiona els programes de mobilitat explicarà el programa Erasmus+ Estudis i UAB Exchange Programme i en què consisteixen, els procediments, la documentació i els dubtes generals que poden sorgir al llarg de la mobilitat, des de l’inici a la seva finalització. Finalment es podran compartir dubtes i experiències. 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l'Area de Relacions Internacionals als correus:  erasmus@uab.cat i uab.exchange.programme@uab.cat. També podeu consultar tota la informació sobre programes de mobilitat al web dels programes d'intercanvi UAB

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de