Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Les fotos guanyadores del concurs de selfies de les Visites al Campus 2024

03 juny 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Durant el 2024 han visitat el campus de la UAB prop de 130 grups escolars de secundària, batxillerat i CFGS. Durant l’itinerari, hem proposat als futurs UABers fer-se una foto divertida que reflecteixi la visita i el campus, amb la promesa que la millor foto s’endú un premi per a tots els alumnes participants.

Captura de la pàgina web de NaturCap

Ja hem publicat totes les fotos, ordenades per mesos: visites del gener, febrer, març i abril.

Si hi fas una ullada, segur que estàs d’acord amb nosaltres que el nivell ha estat molt alt. Ens ha costat molt triar-ne una de guanyadora, de manera que, finalment, n’hem escollit tres:

  • Institut Europa. Per reflectir la diversitat, la proximitat i els colors del campus de la UAB.
  • Institut Singuerlin, que va convertir el moment de fer-se la foto en un senyor repte. Ben treballat!
  • CEAC Barcelona, en representació dels centres de CFGS, que són any rere any una font creixent de futurs UABers, i per reflectir a la foto la simpatia i el somriure del campus.

Tots tres centres guanyadors rebreu en breu uns petits packs promocionals de marxandatge UAB per a tots els estudiants participants.

Fer la selecció ha estat un senyor repte i estem molt agraïts a tots els centres que hi heu participat. Us esperem l’any vinent per tornar-hi. Pel camí, si vols visitar el campus, pots fer-ho també amb les visites al campus amb la família o els amics i amigues.

La UAB t'ofereix un ampli ventall d'activitats i continguts per conèixer els estudis i el campus. Les trobaràs totes a Visita la UAB: Jornades de Portes Obertes, Saló de l'Ensenyament, Visites al campus, Visites als centres, Dia de les Famílies, Visites al campus versió YouTube, catàlegs i guies en PDF... Un reguitzell d'opcions per convidar-te a trepitjar el campus!

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de