Vés al contingut principal

La UAB signa un conveni amb la Universitat de Xile

24 gen. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Universitat Autònoma de Barcelona ha signat un conveni de cooperació amb la Universitat de Xile que té com a objectiu enfortir les relacions entre ambdues universitats i, en particular, entre les dues facultats de Dret.

Conveni Universidad Chile

La reunió per signar el conveni va tenir lloc el dimarts 24 de gener i va estar presidida per representants de les dues universitats.

Per part de la UAB, hi van assistir Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals de la UAB; Esther Zapater, secretària general, i Maria Jesús Espuny, síndica de greuges. Els van acompanyar Susana Beltrán, vicedegana de la Facultat de Dret, i Daniel Vallès, professor d’Història del Dret.

Per part de la Universitat de Xile, hi van assistir Álvaro Anríquez, director del Departament de Ciències del Dret, i Aude Argouse, directora de Relacions Internacionals de la Facultat de Dret.

La comitiva va visitar diferents espais de la UAB tant al Rectorat com a la Facultat de Dret de la UAB (el deganat i l’antiga Biblioteca Econòmica Carandell) i la reunió va finalitzar amb una visita a la biblioteca històrica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

L’objectiu del conveni marc és enfortir les relacions entre ambdues universitats i, en particular, entre les dues facultats de Dret.

Dins de