Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB se situa en la posició 196 del món en el rànquing CWUR

14 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB es manté dins de l’1 % de les millors universitats a nivell mundial en la darrera edició del CWUR World University Rankings, que té en compte el prestigi dels graduats i del professorat i l’impacte científic de la universitat.

Ranquing CWUR imatge

L’edició del CWUR World University Rankings 2024 de la consultora CWUR situa la UAB en la posició 196 a nivell mundial, és la 74a d’Europa i manté la segona posició a nivell espanyol en la puntuació global, per darrere de la Universitat de Barcelona.

La Universitat ha obtingut una valoració global de 78,9 punts sobre 100, que la situa dins l’1 % de les millors universitats del món. Per indicadors, la UAB destaca en la qualitat de la recerca en la posició 134 mundial.

Aquest rànquing analitza 20.966 universitats d’arreu del món mitjançant una puntuació que té en compte els següents indicadors i valors: qualitat de l’ensenyament (25 %), ocupació dels antics alumnes (25 %), qualitat del professorat (10 %) i qualitat de la recerca (40 %).

El Center for World University Rankings (CWUR) és una organització de consultoria que ofereix assessorament a governs i universitats per millorar els resultats educatius i de recerca, i que té la seu als Emirats Àrabs Units.

Més informació:
https://cwur.org/

Dins de