Vés al contingut principal

La UAB se situa en el lloc 184 de les millors universitats del món en el rànquing CWUR

28 abr. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB millora dues posicions i se situa en la 184 a nivell mundial en la darrera edició del CWUR World University Rankings, que té en compte el prestigi dels graduats i del professorat, i l’impacte científic de la universitat.

Ranquing CWUR imatge

L’edició del CWUR World University Rankings 2022-2023 de la consultora CWUR situa la UAB en la posició 184 a nivell mundial tot millorant dues posicions respecte de l’edició anterior i manté la segona posició a nivell espanyol en la puntuació global, per darrere de la Universitat de Barcelona.

La Universitat ha obtingut una valoració global de 79 punts sobre 100. Per indicadors, la UAB destaca en el conjunt d’indicadors de Qualitat de la Recerca en la posició 130, la mateixa valoració que en l’edició anterior.

Aquest rànquing analitza prop de 20.000 universitats d’arreu del món, i en classifica 2.000, emprant una puntuació composta segons els següents indicadors i valors: qualitat de l’educació (25%), ocupació dels alumni (25%), qualitat del professorat (10%) i qualitat de la recerca (40%).
El Center for World University Rankings (CWUR) és una organització de consultoria que ofereix assessorament a governs i universitats per millorar els resultats educatius i de recerca, que té la seva seu als Emirats Àrabs Units.

Més informació:
CWUR World University Rankings
 

Dins de