Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB, present a la conferència NAFSA 2024: "Resilience. Renewal. Community".

31 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La delegació, encapçalada per la vicerectora, ha mantingut multitud de trobades bilaterals per continuar aprofundint en la internacionalització de la UAB.

Representants UAB a NAFSA 2024

La Conferència NAFSA 2024 té lloc enguany a Nova Orleans i es presenta amb el lema "Resilience. Renewal. Community".

La Universitat Autònoma de Barcelona participa en la 76a edició de la Conferència Internacional d'Educació Superior de l'Associació d'Educadors Internacionals NAFSA 2024, que s’organitza anualment als Estats Units. Enguany té lloc a Nova Orleans i es presenta amb el lema "Resilience. Renewal. Community".

La UAB hi participa presentant els diferents programes d'internacionalització: UAB Barcelona Summer School, International Tracks i els diversos programes de mobilitat com també l'Study Abroad gestionat per la FUAB.

Durant el desenvolupament de la conferència, la delegació de la UAB ha mantingut entrevistes amb representants d'una trentena d'universitats d'arreu el món, amb l'objectiu d'ampliar la xarxa i establir nous vincles amb institucions educatives d’educació superior de primer nivell, a més de contribuir a l'impuls de noves oportunitats de col·laboració en l’àmbit de la recerca i la innovació. En el marc de la Conferència també s'ha mantingut una reunió  amb el sistema de Califòrnia a través del CIC (Consell Interuniversitari de Catalunya). 

La delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona està encapçalada per la vicerectora de Relacions Internacionals i Política Lingüística, Laura Santamaria, la directora de l'Àrea de Relacions Internacionals (ARI), Katja Schustakowitz, la tècnica institucional de l'ARI, Montserrat Alegre, el coordinador internacional de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, Richard Turner, i Rebecca Swanson, directora del programa Study Abroad.

Dins de