Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB participa a la quarta edició del concurs #HiloTesis de Crue

04 juny 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Enguany, com a novetat, les persones participants podran fer les seves publicacions a X (Twitter), Threads, Bluesky i Mastodon, o utilitzar el carrusel d’imatges d’Instagram. El concurs es desenvoluparà entre les 00.00 h de l'1 de juny i les 23.59 h del 15 de juny del 2024 (hora peninsular). Els sis premis comptaran amb una dotació econòmica de cinc-cents euros cadascun gràcies al finançament aportat per la Fundació Larramendi.

Imatge de recurs amb un smartphone i icones de xarxes socials

La primera publicació del fil o el carrusel haurà d'incloure obligatòriament l’etiqueta #HiloTesis i, si és possible, citar o etiquetar en una imatge @CrueUniversidad, @RedDivulga, @filarramendi i el compte de la universitat participant o, si escau, la seva unitat de comunicació científica.

Un cop publicat el fil o carrusel, el personal investigador en formació participant haurà d’inscriure's i facilitar l'enllaç a través del formulari següent.

Com a novetat d’enguany, les persones participants podran fer les seves publicacions a X (Twitter), Threads, Bluesky i Mastodon (un fil de màxim 20 posts), o utilitzar el carrusel d’imatges d’Instagram (amb un màxim de 10 imatges). En cas de fer servir diferents xarxes socials, la persona participant haurà d'indicar al formulari amb quina vol participar.

El fil o carrusel pot publicar-se en qualsevol de les llengües cooficials del estat, però la universitat proporcionarà una versió traduïda a l'espanyol en cas que resulti elegit per a la fase nacional.

Un cop rebuts els fils dels participants a través del formulari, l'organització del concurs els remetrà a la persona de contacte de cada universitat, on es triarà, en un termini de 7 dies naturals, un #HiloTesis finalista que serà enviat a l'organització perquè l’avaluï el jurat nacional proposat per RedDivulga. La decisió es produirà, previsiblement, a la primera quinzena de juliol de 2024.

L'objectiu d'aquest certamen, organitzat per Crue Universidades Españolas, és promoure el desenvolupament d'habilitats de comunicació i divulgació científica entre estudiants de doctorat i doctors recents. A la passada edició de #HiloTesis es van presentar 384 tesis de 47 universitats associades a Crue.

Més informació: Bases del concurs
Formulari de participació

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de