Vés al contingut principal

La UAB participa a l'Staff Week de Trento

09 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Universitat de Trento forma part de la xarxa d’ECIU University 

La cita té lloc a la ciutat italiana de Trento, on s'agrupen 42 membres de 34 universitats internacionals. Aquest esdeveniment té com a objectiu crear oportunitats de xarxa, compartir bones pràctiques i combinar les habilitats de cada institució participant en un context estimulant. El programa inclou tallers i sessions sobre maneres innovadores d'aprendre i realitzar experiències internacionals: enfocaments a les microcredencials, estudis de casos d'aprenentatge basats en reptes i mobilitat sostenible i verda.

El programa inclou també una Fira d'estudis a l'estranger el dimarts 9 de maig per promocionar les nostres institucions col·laboradores i oportunitats d'intercanvi entre els estudiants i professors. 

Com a representants institucionals de la universitat Autònoma hi participen la Isabel Boncompte, Coordinadora dels Programes d'Intercanvi De l'Àrea de relacions internacionals, i la Sílvia Casal, tècnica de suport a la recerca i de l'ECIU University a la UAB.

Aquestes iniciatives contribueixen a crear sinergies entre universitats per emprendre nous projectes dins del marc de l'ECIU.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Aliança pels objectius

Dins de