Vés al contingut principal

La UAB participa a dos nous projectes MSCA-Doctoral Networks 2022

31 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El professor Gonzalo Seco, del Departament Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes, i l’investigador de l’ICTA-UAB Giacomo D’Alisa coordinaran la participació de la UAB en dos projectes de la convocatòria amb un pressupost total de 756.000 €.

Logotip convocatòria Marie Curie

En la convocatòria MSCA-Doctoral Networks 2022 del programa Horizon Europe la Comunitat Europea ha concedit 149 projectes amb un pressupost de 429,4 milions d’euros. Aquests projectes tenen per objectiu formar candidats doctorals per mitjà de propostes internacionals, interdisciplinàries i intersectorials. La UAB serà sòcia de dues propostes:

MiFuture: ultra-massive MIMO for future cell-free heterogeneous networks. El projecte està liderat a la UAB pel professor Gonzalo Seco, del Departament Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes, amb un pressupost de 251.971,20 €. Per mitjà del projecte es contractarà i formarà un doctorand durant 3 anys. La recerca del projecte MiFuture se centra en el disseny de senyals, models de canal, algorismes de processament i protocols per a les xarxes denominades cell-free heterogeneous networks amb un nombre ultramassiu d'antenes, per tal de fer possible l’evolució dels actuals sistemes cel·lulars 5G cap a sistemes 6G amb funcionalitats conjuntes de comunicacions, posicionament i detecció i requisits més exigents d’eficiència energètica i fiabilitat.

EPOG-DN: Economic POlicies for the Global bifurcation - Doctoral Network. El projecte està liderat a la UAB per Giacomo D’Alisa, investigador de l’ICTA-UAB, amb un pressupost de 503.942,40 €. El projecte permetrà la contractació i formació de dos doctorands durant 3 anys. L’objectiu és desenvolupar una comunitat d'economistes capaç de treballar amb altres disciplines, sectors i parts interessades per superar els límits dels paradigmes econòmics dominants a l'hora d'abordar reptes ecològics. Al mateix temps es pretén traçar les trajectòries de les societats contemporànies d’una manera eficaç, inclusiva i democràtica.

Més informació:

MSCA-Doctoral Networks 2022

Dins de