Vés al contingut principal

La UAB organitza la jornada de xerrades divulgatives «Veus»

07 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

En el marc de la Setmana de la Ciència la UAB organitza «Veus», una jornada de xerrades amb l’objectiu de compartir coneixement generat a la UAB per a un públic global.

Cartell de la jornada veus

Amb l’objectiu de compartir coneixements transformadors i inspiradors generats a la UAB, la Universitat organitza la jornada de xerrades «Veus». L’activitat tindrà lloc el proper 16 de novembre i hi podrà participar qualsevol membre de la comunitat universitària que vulgui exposar la seva idea o projecte. Un comitè de la Universitat triarà les persones conferenciants, amb especial interès en les propostes que apostin per la multidisciplinarietat i la inclusió, tant pel que fa als conferenciants com pel que fa al públic a qui es destinen les accions.

Els criteris de selecció se centren en la rellevància de les propostes per acceptar un repte sorgit de la societat al qual s’ha buscat donar resposta, en qualsevol àrea de coneixement, així com en la qualitat de la idea proposada. Se seleccionaran perfils de diverses àrees amb la finalitat de mostrar pluralitat temàtica.

Els participants rebran una formació prèvia sobre habilitats de comunicació i també tindran el suport de la UAB en la preparació de la xerrada i dels materials necessaris per a fer-la.

Les xerrades de la jornada «Veus» es desenvoluparan presencialment el dia 16 de novembre en el marc de la Setmana de la Ciència, es retransmetran en línia i posteriorment es publicaran a la pàgina i al canal oficial de Youtube de la UAB.

Per participar-hi cal omplir aquest formulari. La convocatòria per a la presentació de candidatures romandrà oberta fins al 30 de setembre.

Enllaç al formulari d’inscripció:
https://webs.uab.cat/veus/propostes/

Dins de