Vés al contingut principal

La UAB ofereix un 'Taller de Creativitat' gratuït per a estudiants i alumni

14 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La creativitat és una de les competències més demandades en l'entorn educatiu i laboral, i és per aquest motiu que la Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat n'ofereix un taller per a estudiants i alumni. Serà a càrrec de l'experta Maria Batet i s'impartirà el 22 de novembre, dimecres, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica. Inscripcions obertes a l’aplicació NEXUS.

Creativitat

La creativitat, fonamental per a l'emprenedoria i en qualsevol àmbit professional

La creativitat és una habilitat innata, però no sempre està prou desenvolupada, especialment en l’edat adulta. Per aquest motiu, és recomanable conèixer i posar en pràctica algunes tècniques per potenciar-la i millorar la nostra capacitat de generar idees i gestionar projectes. Aquest és l’objectiu del Taller de Creativitat.

L’experta Maria Batet, emprenedora i mestra que s’ha especialitzat en l’acompanyament a persones emprenedores, serà l’encarregada d’impartir la sessió, exclusiva i gratuïta per a estudiants i alumni de la UAB. Serà el proper 22 de novembre, dimecres, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn. L’activitat està organitzada per la Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat  i forma part de la seva oferta formativa per desenvolupar les habilitats i les competències necessàries en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria social.

Per assistir a la sessió només cal inscriure's gratuïtament a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

L'espai UABemprèn, que acollirà el taller, és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR, damunt del bar.

Dins de