Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB és la tercera millor universitat europea en acollida d'estudiants internacionals

21 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La primera edició del QS World University Rankings: Europe 2024 classifica 690 universitats europees, situa la UAB en la posició 66 i en tercera posició en acollida d’estudiants estrangers.

Imatge del ranquing QS

La UAB està entre les tres universitats europees més desitjades pels estudiants internacionals segons el QS World University Rankings: Europe 2024, la primera edició d’una nova classificació centrada en les universitats europees. La classificació situa la UAB en la posició 66 d’Europa, d’entre les 690 universitats analitzades, avalua la Universitat amb 100 punts sobre 100, la màxima puntuació en acollida d’estudiants d’intercanvi, i la posiciona com la tercera universitat europea en aquest àmbit. Pel que fa als estudiants de la Universitat que s’acullen a aquests programes per estudiar a l’estranger, la UAB obté 76,4 punts.

La UAB també destaca en sostenibilitat i se situa en la 25a posició europea en aquest àmbit en el nou rànquing, amb 95,8 punts. En reputació acadèmica la Universitat obté 88,2 punts i es troba en la posició 35 d’Europa. La nova classificació de QS també destaca la bona connexió de la UAB en xarxes internacionals de recerca, amb 85,9 punts, i la producció científica, tot situant-la en la posició 46 pel que fa al nombre d’articles de recerca publicats per investigador.

El rànquing QS World University Rankings: Europe 2024 està realitzat per l’empresa d’anàlisi Quacquarelli Symonds. Les tres primeres posicions de la classificació les ocupen la Universitat d’Oxford, l’ETH de Zurich i la Universitat de Cambridge.

Més informació:
https://www.topuniversities.com/europe-university-rankings

Dins de