Sala de premsa

La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La Sala Teatre de la UAB va acollir l’acte institucional del Dia Internacional de la Discapacitat, que va comptar amb una conferència a càrrec de Josep Maria Sanahuja i també amb el lliurament de les Beques Impuls, concedides per la FAS. 

10/12/2018

El passat 11 de desembre va tenir lloc l’acte institucional de la UAB pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Un esdeveniment que es va organitzar amb l’objectiu de visibilitzar i promoure la inclusió de tothom en el desenvolupament de la societat.

L'acte va ser presentat per la Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat. A continuació, es va procedir al lliurament de les Beques Impuls de la mà de Gabriel Masfurroll, President del Consell Social. Tot seguit, Arnau Panicot, becat per aquest programa de promoció a l'alumnat amb discapacitat, va compartir la seva experiència universitària.

La jornada va finalitzar amb una conferència a càrrec del professor Josep Maria Sanahuja Gavaldà, director del Centre d'Estudis i Recerca per una Societat Inclusiva, titulada “Reptes per avançar per una universitat inclusiva”.

Beques Impuls

L’acte va tenir un espai reservat al lliurament de les Beques Impuls, una línia pròpia d'ajuts per a estudiants amb discapacitat de la UAB, especialment per aquells en situació de dependència, amb la col·laboració d'empreses i donants particulars, del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i de fundacions privades. Aquesta línia d'ajut vol facilitar que aquests estudiants puguin assistir a la universitat i completar els seus estudis superiors com a pas previ a la inserció laboral com a professionals.