Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB cerca ambaixador/a UNICAT per al curs 2022-2023

07 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Seleccionarà una persona estudiant que promocionarà, entre la comunitat universitària, les oportunitats professionals en institucions de la Unió Europea. Aquesta experiència li permetrà enriquir el seu propi currículum. Sol·licituds fins el 30 de setembre.

EU Careers Ambassadors

La persona seleccionada viatjarà a Brussel·les, on rebrà formació i visitarà diverses institucions

La UAB continua participant en el projecte Ambaixadors/es UNICAT, que dona suport a la figura de l'EU Careers Ambassador mitjançant una xarxa d’ambaixadors/es estudiants de les universitats catalanes. Així doncs, l’Autònoma cerca una nova persona ambaixadora per al nou curs acadèmic, que actuarà com a referent i guia per als estudiants i titulats que vulguin fer carrera professional en institucions de la Unió Europea.

La persona seleccionada desenvoluparà tasques de difusió i promoció de les oportunitats laborals i de pràctiques externes existents en aquest àmbit, i haurà de complir els requisits següents:

  • Estar matriculat/da a la UAB durant el curs 2022-2023 (i, preferentment, també el 2023-2024).
  • Coneixement d’idiomes estrangers.
  • Aptituds per a l’ús professional de les xarxes socials.
  • Excel·lents qualitats comunicatives.
  • Voluntat de compartir i aprendre, capacitat d’adaptació i d’organització i esperit innovador i creatiu.

L’ambaixador/a UNICAT de la UAB col·laborarà amb l’EU Careers Ambassador i rebrà formació a Brussel·les, on podrà visitar diverses institucions amb seu en aquesta ciutat. D’aquesta manera, exercirà un càrrec de responsabilitat que enriquirà el seu currículum: adquirirà noves competències professionals i experiència en màrqueting, relacions públiques, publicitat i recursos humans.

Les persones interessades a ser ambaixador/a UNICAT de la UAB poden enviar el seu CV fins el 30 de setembre a l’adreça electrònica occupational.mobility@uab.cat, amb l'assumpte "Candidatura ambaixador/a" i un petit escrit de motivació per presentar-se al càrrec en el text del correu.

Més informació sobre el projecte en aquest document.

El projecte Ambaixadors/es UNICAT està gestionat per la Delegació del Govern davant la UE, el Consell Interuniversitari de Catalunya i les universitats catalanes participants, amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca. En el cas de la UAB, el Vicerectorat de Relacions Internacionals i el Servei d’Ocupabilitat són els encarregats de seleccionar la persona ambaixadora.

Dins de