Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB Barcelona Summer School obre el termini d'inscripció per a estudiants UAB

13 març 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els cursos es desenvoluparan en dos períodes de tres setmanes cadascun, en horari de 9 a 12:30h i amb un preu de 214€ per a estudiants de grau.

 

UAB Barcelona Summer School

Es poden convalidar els cursos per 6 o 12 crèdits ECTS!  

Pots consultar la taula d’incompatibilitats per a comprovar si el curs que t’interessa s’imparteix al teu grau.

La UAB Barcelona Summer School arriba a la novena edició amb una oferta formativa conformada per 29 assignatures de tots els àmbits acadèmics (Ciències, Biociències, Ciències de la Salut, Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria).  

En aquesta edició, les novetats són els cursos «Nanotechnology and Society», « The Global Energy Problem: The Scientific Basis of Energy Management, « Beeology: Honeybee Science from Theory to Practice »,«Animal Law: Theoretical and practical Aspects of a growing Field»,« Women’s Rights Protection: a Pathway to international and European Mechanism against Discrimination» i «Research Methods in Education: Hands-on Experience».

Els cursos es desenvoluparan en dos períodes de tres setmanes, del 25 de juny al 12 de juliol i del 15 de juliol al 2 d’agost, en horari de 9 a 12:30 h.  

La llengua de docència és l'anglès, tot i que en alguns cursos es parla en castellà com a llengua vehicular. Excepte el curs virtual «Resources for Teaching and Learning English in Infant and Primary Education»tots els cursos són presencials

La matrícula per a inscriure’s en els cursos estarà oberta a través del web de la UAB Barcelona Summer School a partir de l’1 d’abril fins al 2 de juny (per als cursos del primer període) i fins al 25 de juny per als cursos que es duran a terme en el segon període. Les places són limitades. 

A la UAB Barcelona Summer School, tindràs l’oportunitat de conèixer estudiants d’arreu del món i de diferents cultures. Per exemple, l’edició de l’any passat va acollir alumnes de 55 nacionalitats diferents

A més, podràs practicar idiomes i especialitzar-te en un àmbit de coneixement concret. 

Pots consultar les especificitats a la pàgina web de la UAB Barcelona Summer School. La superació dels cursos implica la possibilitat d'incorporar a l'expedient acadèmic 6 o 12 crèdits ECTS. Pots consultar la taula d’incompatibilitats per a comprovar si el curs que t’interessa s’imparteix al teu grau. 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de