Vés al contingut principal

La UAB Barcelona Summer School obre el període d'inscripció als cursos d'estiu

10 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Aquest dilluns 6 de febrer la UAB Barcelona Summer School obre el seu període d’inscripció per a internacionals, nacionals i UAB.

Collage_summer_school

La UAB Barcelona Summer School celebra la seva vuitena edició amb una oferta formativa conformada per 29 assignatures de tots els àmbits acadèmics (Ciències, Biociències, Ciències de la Salut, Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria). En aquesta edició, les novetats seran els cursos de Beeology: Honeybee Science from Theory to Practice, Contemporary Social Structures i The Global Energy Problem: The Scientific Basis of Energy Management.   

La llengua de docència majoritària serà l’anglès, tot i que alguns cursos tindran com a llengua vehicular el castellà. La UAB Barcelona Summer School es desenvolupa en dos períodes de tres setmanes, del 19 de juny al 7de juliol i del 10 al 28 de juliol, amb un horari de 9h a 12:30h. A més, la superació dels cursos implicarà la possibilitat d’incorporar a l’expedient acadèmic 6 o 12 crèdits ECTS. 

Aquesta vuitena edició aposta per continuar amb la presencialitat als cursos, sent aquesta la tònica majoritària als cursos que conformen la UAB Barcelona Summer School. Podeu consultar les especificitats de cada curs a la pàgina web de la UAB Barcelona Summer School

El preu dels cursos és de 910€ per a estudiants estrangers i no UAB, tot i que aquells que s’inscriguin abans de l’1de maig gaudiran d’un 20% de descompte a la matrícula. Per a estudiants UAB i Alumni, el preu és de 214€. 

La matrícula està oberta a través del web de la UAB Barcelona Summer School. 

Dins de