Vés al contingut principal

La UAB aconsegueix set projectes MSCA-Postdoctoral Fellowships

16 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB ha rebut set projectes MSCA-Postdoctoral Fellowships (PF) a la convocatòria MSCA-PF-2022 del programa Horizon Europe de la Comunitat Europea.

Marie Curie Actions

Set projectes de la UAB rebran finançament com a MSCA-Postdoctoral Fellowships (PF) a la convocatòria MSCA-PF-2022 del programa Horizon Europe de la Comunitat Europea. Els projectes tenen una durada de dos a tres anys i es concedeixen a investigadors experimentats per tal que puguin desenvolupar el seu projecte de recerca i millorar la seva formació.

Els projectes concedits són:

  • CHAOS: Computational Studies on Heterogeneous Astrocatalysis of Space-Abundant Transition Metals. L’investigador principal és Albert Rimola, del grup Quantumgrain del Departament de Química, i el beneficiari n’és Gerard Pareras. El projecte es desenvoluparà al Departament de Química i té una durada de dos anys.
  • CripRJ: Advancing Crip Reproductive Justice: Understanding women with intellectual disabilities’ experiences of reproductive control in Spain. La investigadora principal és Diana Marre, del grup de recerca AFIN del Departament d’Antropologia Social i Cultural, i la beneficiària n’és Hannah Gibson. El projecte es desenvoluparà al Departament d’Antropologia Social i Cultural i té una durada de dos anys.
  • CryOVAlue: A political economy of ova banking in Spain and Ukraine. La investigadora principal és Diana Marre, del grup de recerca AFIN del Departament d’Antropologia Social i Cultural, i la beneficiària n’és Polina Vlasenko. El projecte es desenvoluparà al Departament d’Antropologia Social i Cultural i té una durada de dos anys.
  • PnocMDDSex: Sex differences in BNST prepronociceptin-expressing neurons in modulating chronic stress-induced depressive-like behaviour in mice. L’investigador principal és Raül Andero, del laboratori Translational Mechanisms of Fear Memory de l’Institut de Neurociències de la UAB, i el beneficiari n’és Antonio Luis Florido. El projecte es desenvoluparà a l’Institut de Neurociències, amb una durada d’un any, i a la School of Medicine de la University of North Carolina (Estats Units) al llarg de dos anys.
  • PostReNex: Tackling the paradox of growth and sustainability - A SDG indicator framework for water, energy, land, and materials based on postgrowth and resource nexus thinking. L’investigador principal del projecte és Giorgos Kallis, de l’ICTA-UAB, i el beneficiari n’és Theodoros Semertzidis. El projecte es desenvoluparà a l’ICTA-UAB i té una durada de dos anys.
  • PURC: The Politics of Urban Regime Construction in Spain: 2015-2019. L’investigador principal del projecte és Ismael Blanco, de l’IGOP, i el beneficiari n’és Adrián Bua Roberts. El projecte es desenvoluparà a l’IGOP i té una durada de dos anys.
  • REFUTURE: The most important think tank you’ve never heard of: Resources for the Future and the history of economic thought in environmental practice. L’investigador principal del projecte és Giorgos Kallis, de l’ICTA-UAB, i el beneficiari n’és Richard Lane. El projecte es desenvoluparà a l’ICTA-UAB, al llarg d’un any, i al Center for the History of Political Economy de la Duke University (Estats Units), al llarg de 18 mesos.

 

Dins de