Sala de premsa

La salut emocional a la UAB: reptes davant la situació actual

Imatge Acte del Dia Internacional de Discapacitat

El proper 2 de desembre a les 12h, a la Sala d’Actes del Rectorat, tindrà lloc la V Jornada Institucional en motiu del dia de les persones amb discapacitat que tindrà com a tema principal la salut emocional. En aquest acte es lliuraran les Beques Impuls.

30/11/2022

L’Observatori per a la Igualtat juntament amb el Servei Per a la Inclusió de la UAB (PIUNE), organitzen pel proper divendres 2 de desembre la V Jornada Institucional en commemoració del dia de les persones amb discapacitat, que tindrà lloc a les 12 hores a la Sala d’Actes del Rectorat.  

La jornada començarà amb un acte de presentació a càrrec d’Esther Zapater, secretària general de la UAB i de Maria Prats, directora de l’Observatori per a la Igualtat.

Seguidament es farà una taula rodona, on es parlarà de “La salut emocional a la UAB: reptes davant la situació actual”, i hi participaran Anna Muro, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació; Silvia Altafaja, cap de l’Oficina de Compromís i Comunitat i Responsabilitat Social Universitària; i Judit Oliver, responsable del PIUNE, Servei per a la Inclusió de la UAB. Lydia Giménez Llort, professora del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal i responsable de polítiques d’Igualtat de la Facultat de Medicina, serà la moderadora de la taula.

A continuació, Esther Zapater, donarà pas al lliurament de les Beques Impuls, entregades per en Jordi Prat, director de la FAS; Gabriel Masfuroll, president del Consell Social de la UAB, i Anabel Galán, vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat.

La jornada conclourà amb una actuació artística amb participants de SUSO ESPAI conduïda per Ariadna Martí.