Vés al contingut principal

La sala d'estudi de la Biblioteca de Socials es trasllada temporalment a la BCHG

07 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

A partir del divendres 10 de novembre a les 21 h la sala d’estudi UAB de la Biblioteca de Ciències Socials —que obre les 24 hores del dia durant tot l'any— quedarà tancada per unes obres que es duran a terme al llarg d’uns dos mesos. En lloc seu s’obrirà la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General (BCHG), situada a la plaça Cívica, com a sala d'estudi que obre les 24 hores cada dia de l'any.

Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

La sala d'estudi de la Biblioteca de Ciències Socials es trasllada temporalment a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General a partir del divendres 10 de novembre a les 21 h, raó per la qual aquesta instal·lació passarà a estar oberta les 24 hores del dia, tal com ho fa la Biblioteca de Ciències Socials. L'accés es farà exclusivament per la porta de la planta baixa, a la plaça Cívica.

L'horari d'obertura habitual de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General és de 8.30 a 21 h, però ara s'hi podrà anar les 24 hores del dia i durant tot l'any per estudiar durant les nits, els festius i els caps de setmana, tal com es fa a la sala d’estudi de la Biblioteca de Ciències Socials.

Aquest tancament es fa per tal de fer obres que permetin millorar el sistema de climatització (calefacció i refrigeració) de la planta -2 i -3 de la Biblioteca de Ciències Socials.

Mentre dura l'obra no hi haurà calefacció a la meitat de la Biblioteca de Ciències Socials (plantes -2 i -3) i a la sala gran d’estudi de la planta -1. És per això que durant aquest temps les plantes -2 i -3 de la Biblioteca de Ciències Socials estaran tancades i l'accés a la Biblioteca es farà per la planta 0 (vestíbul entre la Facultat de Dret i la Facultat d'Economia i Empresa).

Les condicions d'accés a la nova sala d'estudi UAB mentre durin les obres a la Biblioteca de Ciències Socials són les mateixes: cal presentar el carnet vigent (físic o digital) que acredita com a membre de la UAB.

Dins de