Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La fotografia Verd sobre groc guanya el concurs fotogràfic EXPONATURA

13 juny 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia (BABVE) ha atorgat els premis d’EXPONATURA UAB 2024, el concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat.

Verd sobre groc, forografia guanyadora
Verd sobre groc. Autor: Galdric Mossoll

La fotografia Verd sobre groc, de l’estudiant de Biologia Ambiental Galdric Mossoll, ha estat guardonada amb el primer premi del concurs EXPONATURA UAB 2024, lliurat el dimecres 12 de juny passat. El segon i tercer premis han estat per a les fotografies La pregunta, de David Rull, i Esporulant, de Jordi Bartolomé.

El concurs, adreçat a tots el membres de la comunitat de la UAB, estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS, s’ha desenvolupat en el marc de la IX Jornada Científica que organitza el Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia de la UAB. Ha comptat amb 188 fotografies de 101 participants. L’activitat compta amb la col·laboració d'Altaïr, Som Aguait, Orlum i Abacus. Les fotografies també seran publicades de manera telemàtica en una galeria en línia de Cultura en Viu, amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.

 

Dins de